HoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeReseptitTietovisat

Sanan solid käännös englanti-suomi

 • kiinteäPäinvastoin eurooppalaisen parlamentarismin on oltava kiinteä osa eurooppalaista perustuslakia. On the contrary, Parliament's role must be solidly entrenched in the European constitution. Toukokuun alusta EU:n jäseniksi tulevat Baltian maat ovat aivan yhtä kiinteä osa unionia kuin vanhat jäsenvaltiot. From the beginning of May, the Baltic countries that join the EU will form just as solid a part of the Union as the old Member States. Euroopalla on vuosituhantinen kiinteä välimerellinen yhteys Lähi-itään ja ainutlaatuista alueen asiantuntemusta. Europe has a solid, one thousand-year-old Mediterranean connection to the Middle East and an unparalleled knowledge of the region.
 • tukevaTeoriassa tämä olisi tukeva perusta päättäväiselle ja selkeälle kehitysyhteistyöpolitiikalle toteutuksineen. In theory, this is a solid basis for a decisive and clear DC policy, with implementation to match. Ryhmä toivoo, että se olisi tukeva perusta rikosten torjunnalle, erityisesti sellaisen rikollisuuden torjunnalle, joka on terrorismin tavoin vaikeaa ja kestämätöntä. We hope it will be a solid base from which to combat crime, especially those more callous and intolerable versions such as terrorism. Suunnitelma, joka koskee ympäristön ja kestävän kehityksen integroimista kaikkiin aloihin, voi ja sen on määrä olla tukeva perusta sellaisen tulevaa vuosituhatta koskevan näkymän kehittämistä varten. The concept of integrating the environment and sustainable development into all sectors can and must form a solid basis for creating this kind of vision for the next millennium.
 • lujaTämä este ei ole niin luja kuin uskotaan. This barrier is not as solid as is believed. Uskon, että kantamme tähänkin asiaan on luja. I believe that we also have a very solid position in this regard. Kehys on luja perusta ankarille ja oikeudenmukaisille Turkin kanssa käytäville neuvotteluille. This framework forms a solid basis for rigorous and fair negotiations with Turkey.
 • tanakka
 • umpinainen
 • aukotonaukoton suunnitelma
 • eheä
 • jyhkeä
 • jykeväjykeviä pylväitä
 • jytkyiso jytky (Timo Soinin kuvaus vaalivoitosta
 • kappaleJos meillä olisi jo nyt vakaa yhteisön maaseutupolitiikka, melkoinen kappale matkaa olisi varmasti jo taitettu myös tupakanviljelijöiden puolesta. Certainly, if we had a solid rural policy in the Community today, we would already have gone a long way, not least for tobacco growers. Linja-autoja merkittiin ensirekisteriin 510 kappaletta.Hän arveli, että ne saattoivat olla avaruusaluksen kappaleita.
 • kiinteä aine
 • kiintoaine
 • massiivinenmassiivinen teos (esim. kirjasta, elokuvasta
 • pitäväLaaksot ovat tuhoutuneet, kun toimintansa ovat joutuneet lopettamaan sellaiset suuret teollisuusyritykset, jotka olivat joskus yhtenäisten uutterien yhteisöjen tärkein koossa pitävä voima. The Valleys have all but been destroyed by the closure of big industries which, at one point, were the backbone of solid hardworking communities.
 • täysiOlen kuitenkin sitä mieltä, että meidän olisi annettava täysi tunnustus EU:n hyvin rakentavalle ja vankalle panokselle, jonka se toi konferenssin valmisteluvaiheeseen. At the same time, I think that the very constructive and solid EU contribution through the preparatory phase of the conference should be fully acknowledged. Haluatko täyden kupin?Sali on täysi.
 • täyttävä
 • vahvaSen on oltava vahva, yhtenäinen ja solidaarinen. It must be strong, united, and show solidarity. vahva miesvahva moottori
 • vakaaMeillä on vakaa perusta, jolta aloittaa. We have a solid foundation from which to start. Kiina on nyt vakaa kumppani taloudellisessa kehityksessä. China is now a solid partner for economic development. Siksi euro on perusolemukseltaan vakaa ja vankka. This is why the euro is basically stable and solid.
 • vankkaSiksi euro on perusolemukseltaan vakaa ja vankka. This is why the euro is basically stable and solid. Uskon, että meillä on valuutta, joka on todellisuudessa vankka, ja vankka myös historiallisesti. I believe that we have here a currency that is, in fact, solid, and solid in historical terms, too. Meillä on ympäristön alalla yli 200 säädöksen vankka perusta. We have a solid base of more than 200 legal acts in the environment.
 • yhteenkirjoitettu
 • yhteinenTässä mielessä "euro, yhteinen rahamme" voi luoda uuden ja tukevamman perustan, jonka päälle "yhä läheisempi liitto" rakennetaan. In this sense, "the euro, our money" can provide a new and more solid basis on which to build an "ever closer union". Kun eurooppalaisilla on nyt yhteinen kohtalo, pystyvätkö he kohtaamaan sen solidaarisuuden hengessä? Now that Europeans have a united destiny are they capable of facing it in a spirit of solidarity? Yksi näistä on kiistatta yhteinen kalastuspolitiikka, joka tarvitsee edelleen vakaan rahoituspohjan – tarve on nyt suurempi kuin koskaan. One of these is unquestionably the common fisheries policy, which continues to need a solid financial basis – a need which is now greater than ever before.
 • yhtenäinenEU:n olisi kuitenkin oltava yhtenäinen, yksimielinen ja aktiivinen myös ihmisoikeusasioissa. But the EU should also be united, solid and active on human rights. Sen on oltava vahva, yhtenäinen ja solidaarinen. It must be strong, united, and show solidarity. Tämän vuosikymmenen alussa historian kulku nopeutui, ja Euroopan velvollisuutena oli antaa vankka ja yhtenäinen poliittinen vastaus.At the beginning of this decade, history accelerated and Europe has had to provide a solid and coherent political response.
 • yksivärinen

Sanan solid määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja