ReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan solution käännös englanti-suomi

  • ratkaisuSotilaallinen ratkaisu ei ole ratkaisu! The military way is no solution. Sotilaallinen ratkaisu ei voi olla kestävä ratkaisu. A military solution cannot be a durable one. Se on huono ratkaisu; se ei ole oikea ratkaisu! This is a poor solution; this is not the right solution!
  • liuosYskänlääkeliuos on veden, sorbitolin ja vaikuttavien aineosien liuos.Liuoksen ainehiukkaset eivät ole havaittavissa edes mikroskoopilla eivätkä saostu liuoksen seistessä suljetussa astiassa.Metalliseokset ovat kiinteän tilan liuoksia.
  • hyvitysTänään tässä päätöslauselmassa Japanin hallitusta vaaditaan tekemään lopullinen poliittinen, moraalinen ja taloudellinen hyvitys naisille, jotka ovat vielä elossa, ja kuolleiden naisten perheille. Today this resolution calls on the Japanese Government to make a final political, moral and financial settlement upon those women who are still alive and with the families of those who have died.
  • juuriTuo päätöslauselma on juuri hylätty. This resolution has just been rejected. Päätöslauselmalla pyritään juuri tähän. That is the intention of this resolution. Kinsel on juuri esittänyt ensimmäisenä 1 B -ratkaisua. Kinsel was the first to propose a 1B solution.

Sanan solution määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja