VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogitViihdeReseptit

Sanan somewhere else käännös englanti-suomi

 • muualla
  Sijaitsipa kriisiyksikkö sitten täällä Brysselissä tai jossain muualla. The crisis unit is here in Brussels or somewhere else. Sellaiset ovat toisten maiden toimintatapoja tai voisin ehkä lisätä, sellaisia, joihin on turvauduttu toisina aikoina ja jossakin kokonaan muualla, ei Euroopassa." Those are the ways of other countries, or, I would add, other times, somewhere else, not in Europe.' Kun kohtaamme käytävällä, bussissa tai jossain muualla, onko se tapaaminen? Does it include when we meet in the corridor or on the bus or somewhere else?
 • jossakin muualla
  Se ei ole asia, jota tapahtuu vain jossakin muualla, vaan teoriassa ihmiskauppaa voidaan harjoittaa suoraan kotioveni takana. It is not just happening somewhere else; theoretically, it could also be happening right outside my front door. – Arvoisa puhemies, teillä saattaa ehkä olla tapaaminen jossakin muualla myöhemmin, mutta me olemme täällä tehdäksemme töitä ja äänestääksemme. Mr President, you may have an appointment somewhere else later on, I do not know, but we are here to do a job and to vote. Vähennyksiä siellä, supistuksia täällä, rajoituksia jossakin muualla: millaisista tavoitteista nämä pitkät puheet kertovat? To what ambition do these long speeches testify, when there are reductions here, cutbacks there, and restrictions somewhere else?
 • muualle
  Vaarana on, että tuotanto siirtyy muualle, missä se tehdään saastuttavammin. The danger is that production will move somewhere else, where it will cause more pollution. Huutokauppa vie Euroopasta saasteita muualle ja tuo meille työttömyyttä. An auction simply takes pollution away from Europe, dumps it somewhere else, and brings us unemployment. Olemme kuitenkin saaneet hieman kokemusta ja tiedämme, että tämä on toimiva ratkaisu eikä johda siihen, että tupakointi siirtyy johonkin muualle. However, we now have some experience and we know that it works, and we know that it does not lead to smoking somewhere else.
 • toisaalla
  Heille Bryssel on yhtäällä ja Strasbourg toisaalla. To them, Brussels is one place, Strasbourg is somewhere else. Ilmastonmuutos heijastaa tilannetta, jossa ”taustalla olevat syyt ovat yhdessä paikassa ja vaikutukset toisaalla”. Climate change reflects a situation whereby 'the underlying causes are in one place and the effects somewhere else'. Ne on tehtävä toisaalla, ja ne on laadittava selkeästi. Uskon, että pääsemme yksimielisyyteen, jos käsittelemme näitä asioita toisaalla. That is something we must formulate elsewhere; that must indeed be clearly articulated, and I believe that we can find a common mind if we do this somewhere else.
 • toisaalle

Sanan somewhere else määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja