TietovisatBlogitHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan specification käännös englanti-suomi

 • määrittely
  Laatuvaatimusten määrittely on todella kiireellinen asia ja jostain selittämättömästä syystä tilaisuutta niiden laatimiseen ei käytetty mainitun direktiivin 98/70/EY tarkistamisen yhteydessä. Establishing these specifications is urgent and inexplicably the opportunity to do so was missed on the occasion of the recent revision of the aforementioned Directive 98/70/EC. Tietojenkeruukausien sekä päivitys-, korjaus- ja julkaisupäivämäärien tarkka määrittely on erittäin tärkeää, ja se on todettu selkeästi asetuksessa ja sen tarkistuksissa. Clear specification of collection periods and updating, correction and publication dates is of great significance and this has been clearly stated in the document and amendments.
 • spesifikaatio
 • spesifioiminen
 • spesifiointi
 • määräys
  Tämä ei ollut pyyntö, vaan määräys.
 • spesifioida
 • täsmennys
  Jonkinlainen täsmennys on joka tapauksessa tehtävä siitä, mitä varoille tulee tapahtumaan. Some specification of what should happen to the assets must be initiated in any case. Toinen tarkistus on pelkkä täsmennys ja koskee perinteinen-sanan lisäämistä kohtiin, joissa puhutaan kasvirohdosvalmisteista. The second amendment is merely a specification: it concerns inserting the word ‘traditional’ when talking about herbal products.
 • TYÖSELITYKSET työselitus

Sanan specification määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja