BlogitTietovisatTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan spectator käännös englanti-suomi

  • katsojap
    Sen sijaan, että EU olisi ollut ratkaiseva toimija, siitä tuli hämmentynyt katsoja. Instead of being a decisive player, the EU was a confused spectator. EU:lla ei ole varaa olla vain katsoja ilmastonsuojelua koskevissa kansainvälisissä neuvotteluissa. Europe cannot afford to only be a spectator at international negotiations on climate protection. Meidän on varmistettava, ettei EU ole enää pelkkä katsoja, joka antaa asiohin kulkea omaa rataansa. We now need to ensure that the EU is no longer just a spectator, allowing things to happen as they will.
  • katselija
  • sivustakatsoja
    Kriisivaliokunta ei tiennyt siitä mitään, ja EU on vain sivustakatsoja. The Crisis Committee was completely unaware and Europe is a mere spectator. Samaan aikaan Turkki vastustaa Natoa ja Yhdysvallat on syrjään vetäytynyt voimahahmo, joka toimii kuin sivustakatsoja. Meanwhile, Turkey opposes NATO, and the US is the power in retreat and acts like a spectator. On syytä huomauttaa, että komission ei pidä olla sivustakatsoja vaan aktiivinen julkinen toimija Euroopan unionin terästeollisuuden hallinnoinnissa. It should also be pointed out that the Commission should not be a spectator, but play an active public role in managing steel at European Union level.

Sanan spectator määritelmät

  • One who watches an event; especially, one held outdoors

Esimerkit

  • The cheering spectators watched the fireworks

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja