VaihtoautotHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatViihdeTV-ohjelmat

Sanan speeding käännös englanti-suomi

  • ylinopeusKomission ehdotuksen kattamat rikkomukset ovat ylinopeus, rattijuopumus, turvavyön käytön laiminlyönti ja punaisen liikennevalon noudattamatta jättäminen. The offences covered, as envisaged in the Commission's proposal, are speeding, drink-driving, the failure to wear a seatbelt and the failure to stop at red lights. Käytäntö on osoittanut, että varsinkin suurten kaupunkien paikallisten asukkaiden ja autoilijoiden suureksi harmiksi ylinopeus- ja pysäköintisakkoja peritään harvoin. Practice has shown that the fines for speeding and illegal parking are rarely collected, much to the irritation of the residents of, and drivers in, large cities, in particular.
  • nopeuttaminenOlen samaa mieltä siitä, että vastausmenettelyn nopeuttaminen on erittäin tärkeää.I agree that speeding up the procedure for answering is highly important. Teollisuuden muutoksen nopeuttaminen on mielestäni asetettava valtiontuen edellytykseksi. I believe that State aid should be made subject to the speeding up of change within the industry. Sen rahoituksen nopeuttaminen ja yksinkertaistaminen voi auttaa elvyttämään taloutta, kun kohdealueille vapautetaan likvidejä varoja. Speeding up and simplifying its financing can help the economic recovery by releasing liquidity into targeted sectors.
  • ylinopeuden ajaminen
  • ylinopeutta ajava

Sanan speeding määritelmät

Esimerkit

  • We were overtaken on the inside by a speeding motorcyclist.
  • He was fined $100 for speeding.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja