ViihdeBlogitVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan spouse käännös englanti-suomi

  • puolisoHarvoilla korkeassa asemassa olevilla naistutkijoilla on puoliso ja lapsia, kun taas vastaavassa asemassa olevilla miestutkijoilla on useimmiten puoliso ja lapsia. Few high-ranking female academics have spouses and children, while their male counterparts, more often than not, do. Näin tehdessään kyseinen puoliso arvioi ennalta asianomaisen oikeusjärjestelmän toimivallan. In so doing, this spouse is prejudging the competence of the legal system concerned. Ruotsin nykyisen lainsäädännön mukaan asianomainen puoliso saisi avioeron Ruotsin lainsäädännön nojalla. Under current Swedish legislation, that spouse would get a divorce under Swedish law.
  • aviopuolisoLisäongelmia syntyy, kun aviopuoliso on kolmannen maan kansalainen. Another set of problems arises if the spouse is a national of a third country. Avustava aviopuoliso ansaitsee enemmän kuin vain puolisonsa ja perheensä tunnustuksen. The assisting spouse deserves more than just recognition from her husband and family. Jos työ on vain perheen sisäistä apua, ei työsuhdetta voi syntyä, mutta avustava aviopuoliso voidaan liittää tämän aviopuolison sairausvakuutukseen. If the activity consists merely of internal assistance, then it cannot constitute a working relationship, but the assisting spouse can take out sickness insurance along with the other partner.
  • leskeneläke
  • siippa

Sanan spouse määritelmät

  • A person in a marriage or marital relationship
  • To wed; to espouse

Esimerkit

  • People should treat their spouses with respect.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja