Nauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatBlogilista

Sanan stature käännös englanti-suomi

 • arvostus
  Euroopan parlamentin arvostus lisääntyy, ja sen myötä parlamentin puhemiehen arvostuksen on lisäännyttävä. The stature of this Parliament is growing, and the stature of its Presidency must grow with it. Jos ne onnistuvat toiveidemme mukaisesti, puheenjohtajavaltio Belgian arvostus itse asiassa vain kasvaa tulevina vuosina, kun muistelemme näitä erittäin tärkeitä päätöksiä. If they are as successful as we hope they will be, then the Belgian Presidency will actually grow in stature in the years ahead as we look back on these very important decisions.
 • asema
  Komissio korostaa tarvetta palauttaa yleiskokouksen poliittinen asema ja vahvistaa sen roolia tärkeimpänä maailmanlaajuisena neuvotteluelimenä. The Commission underlines the need to restore the political stature of the General Assembly, asserting its role as the main universal deliberative body. Edustajakokouksen asema ja menettelytavat ovat nykyään yhä parlamentaarisempia, ja sen keskustelut ovat avoimempia ja alueelliset jännitteet ovat vähentyneet. The Assembly is now increasingly parliamentary in stature and conduct, with debates that are more open and fewer regional tensions. Pääministerin asema on vahva skandaalienkin jälkeen.
 • koko
  Mielestäni tällaisen aloitteen toteuttaminen on Euroopan parlamentille kunniaksi, ja toivon, että koko parlamentti kannattaa tällaista suhtautumista. I think the stature of the European Parliament will be enhanced by adopting such an initiative and I hope the whole of Parliament will support that position. Koko kuorma oli pilaantunut.Koko kesäloman on satanut.
 • korkeus
  Lipputangon korkeus on kymmenen metriä.Kolmion, kartion ja pyramidin korkeus on sen kärkipisteen kotisuora etäisyys kannasta tai pohjasta.Lentokone lentää kilometrin korkeudessa.
 • merkitys
  Euroopan parlamentin merkitys on voimistunut selvästi viime kuukausien aikana. The European Parliament has clearly gained in stature over the past months. Ilmaisuyhteyden kokonaisuus yleensä määrää sanojen täsmällisen merkityksen, joka voi eri yhteyksissä olla erilainen.Elektroniikkateollisuudella oli aiemmin huomattava merkitys Suomen taloudelle.
 • pituus
  Pituuden yksikkö on metri.

Sanan stature määritelmät

 • A person or animal's natural height when standing upright
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja