ViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan stimulate käännös englanti-suomi

 • kiihottaa
  Hän kiihotti kansaa kapinaan.Se kiihottaa ruokahalua.
 • stimuloida
  On tärkeää pitää kysyntä suurena ja stimuloida investointeja. It is important to keep demand high and to stimulate investment. Meidän velvollisuutemme ja vastuutehtävämme on stimuloida myönteisiä muutoksia tässä valtiossa. It is our duty and responsibility to stimulate positive changes in this country. Totta kai me haluamme kannustaa ja stimuloida elävää väittelyä ja keskustelua EU:n toimintasuunnitelmasta ja eurooppalaisista aiheista. Of course we want to encourage and stimulate a lively debate and discussion on the European agenda and European issues.
 • ärsyttää
  Pesuaineet ärsyttävät ihoa.Kokeessa nenän limakalvoa ärsytetään ammoniakkihöyryllä.Tuollainen selkärangattomuus ärsyttää yli kaiken! (vauva.fi keskustelupalsta
 • elvyttää
  Miten aiotte sitten elvyttää kotimaista kysyntää? How, then, do you propose to stimulate domestic demand? Juuri sen vuoksi on tärkeää elvyttää tämä ala ja piristää myyntiä. This is precisely why it is important to invigorate this sector and stimulate sales. On muistettava, että tämä hanke on osa pakettia, jonka tarkoituksena on elvyttää Euroopan heikentyneitä talousjärjestelmiä. We should remember that this initiative is part of a package which aims to stimulate failing European economies.
 • yllyttää
  yllyttää huutamaan kovempaa

Sanan stimulate määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja