TV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisat

Sanan stir up käännös englanti-suomi

  • herättää
    Se voisi itse asiassa herättää pahaa verta, kaunaisuutta ja paljon aivan tarpeetonta harmia. It could in fact stir up ill-feeling, resentment and a great deal of trouble quite unnecessarily. Muistan John Humen nuorena miehenä, kun hän yhdessä pienen mutta uskollisen ja asialleen omistautuneen kannattajajoukon kanssa yritti herättää monien ihmisten tietoisuutta. I watched John Hume as a young man with a small band of loyal and dedicated followers trying to stir up the consciences of many people. Arvoisa puheenjohtaja Prodi, jos aikomuksenne oli herättää keskustelua vakaus- ja kasvusopimuksen uudistamisesta, voitte luottaa tukeeni. Mr Prodi, if it was your intention to stir up a discussion about a reform of the Stability and Growth Pact, then you can count on my support.
  • lietsoa
    Kansalaiset on todella otettava mukaan matkalle Euroopan rahaliittoon, eikä heidän pelkojaan pidä lietsoa. We really must take our citizens with us on the road to EMU, not stir up their fears. Ei ole mitään järkeä ja on poliittisesti vastuutonta lietsoa tässä asiassa kuluttajien pelkoja. It makes no sense and is irresponsible to use this topic simply to stir up the fears of consumers. Meidän ei pidä lietsoa turhaan pelkoa, vaan meidän on oltava realistisia ja vältettävä ajautumasta hysteriaan, joka lisää terrorismia aiheuttavia jännitteitä. Rather than stir up fear unnecessarily, we must be realistic and avoid getting drawn into the hysteria that only fuels the tensions on which terrorism feeds.
  • saada aikaan
  • villitä

Sanan stir up määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja