Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan strong käännös englanti-suomi

 • vahva
  Vahva EU edistää vahvaa OECD:n kehitysapukomiteaa. A strong EU makes for a strong DAC. Eurosta tulee vahva valuutta, jos Euroopan taloudesta tulee vahva. The euro will be a strong currency if Europe' s economy is strong. Vahva Eurooppa edellyttää vahvoja toimielimiä. A strong Europe requires strong institutions.
 • voimakas
  Ilmaisu " pitää valitettavana" on voimakas. The word 'deplores' is strong. Se on erittäin voimakas viesti. It is an extremely strong signal. Halusimme sen olevan voimakas merkki. We wanted it to be a strong signal.
 • väkevä
 • luja
  Tiedän, että olette vahva ja luja pääministeri. I know you are a strong and firm Prime Minister. Voidaan kuitenkin kysyä, onko poliittinen sitoutumisemme ollut tarpeeksi luja? But was this commitment politically strong enough? Mielestäni tämä linja on luja mutta oikeudenmukainen ja arvostelun ulkopuolella. I think that is a line that is strong but fair and beyond criticism.
 • epäsäännöllinen
  Laatoittaminen oli haastavaa, koska laatat olivat epäsäännöllisen muotoisia.Epäsäännöllisessä kolmiossa kaikki sivut ja kulmat ovat eri suuria.Ehkäisypillereiden lopettamisen jälkeen kuukautiset voivat olla epäsäännölliset, ennen kuin ne löytävät taas oman säännöllisen rytminsä.
 • kestävä
  Toiseksi kestävä unioni voi perustua vain vahvaan tietoisuuteen omasta itsestä. Secondly: lasting union can only be based on strong self-identity. Vahva ja kestävä eurooppalainen maatalous edellyttää kaikkia näitä toimenpiteitä. These are all measures that make for strong and sustainable European agriculture. Näin ollen kumppanuutemme Venäjän kanssa on oltava vahva ja kestävä, mutta se ei voi olla ehdoton. Our partnership with Russia must therefore be strong and durable, but it cannot be unconditional.
 • riski
  Tällaisen menettelyn riski on, että tuomioistuinlaitosta politisoidaan, mitä voimakkaasti vastustan. This sort of behaviour threatens to politicize the judiciary, and I strongly oppose that. On kuitenkin suotavampaa ottaa riski kuin vaarantaa pysyvästi voimakkaan, yhdentyneen Euroopan unionin suunnitelma hyväksymällä yhden prosentin mini-Eurooppa. It is preferable, however, to run that risk rather than permanently jeopardise the design for a strong, united Europe by agreeing to accept the 1% mini Europe. On myös olemassa riski, että Euroopan unionin ulkopuolisille maille luodaan kaupan esteitä, kun EU:ssa valmistettuja tuotteita korostetaan näin voimakkaasti. There is also a risk of setting up barriers to trade for countries outside the European Union when there is such a strong emphasis on the goods being produced within the EU.
 • siisti
 • vahvasti
  Tuen vahvasti tätä toimenpidettä. I am strongly in favour of that. Olen vahvasti tällaisen järjestelmän kannalla. I strongly endorse such a system. Olen vahvasti sitä mieltä, että pitäisi. I think strongly there ought to be.
 • vankka
  Olen vapaakauppasopimusten vankka kannattaja. I am a strong proponent of FTAs. Parlamentti on ollut ja on edelleen EU:n voimakkaan ulkopolitiikan vankka kannattaja. Our Parliament was and is the strong proponent of strong EU foreign policy. EU:ssa on vankka rasismin ja muukalaisvihan torjuntaa koskeva säännöstö. The EU has a strong acquis on the fight against racism and xenophobia.
 • voimakkaasti
  Kannatan tätä suuntausta voimakkaasti. I strongly support this trend. Kyseenalaistan tällaisen voimakkaasti. I would strongly question that. Vastustan voimakkaasti tätä ehdotusta. I strongly oppose this proposal.
 • ankara
  Tämän on loputtava, ja Euroopan parlamentin on lähetettävä siitä vahva viesti Ankaraan. This has to stop and this must be a strong message sent to Ankara by the European Parliament. Tämä päätöslauselma on sanamuodoltaan ankara ja hyvin ymmärrettävä. This resolution is very strongly worded and comprehensive. Muutama päivä sitten Ankarassa käymissäni keskusteluissa rohkaisin Turkin johtoa päättäväisesti jatkamaan poliittisia ja taloudellisia uudistuksiaan. During my conversations in Ankara a few days ago, I strongly encouraged the Turkish government to be determined in proceeding with their package of political and economic reforms.
 • jämäkkä
  Talo on jämäkkää tekoa.Upseerin on oltava jämäkkä luonteeltaan.jämäkkä päätös
 • vakuuttava
  Lopuksi totean, että mielestäni vientitukien alalla on annettava yhtä vakuuttava viesti. Finally, I believe that an equally strong signal is needed on export subsidies. Odotan, että kevään Eurooppa-neuvostossa lähetetään vakuuttava ja vahva viesti siitä, että ilmastonmuutos edellyttää määrätietoisia toimia. I expect the spring European Council to send a convincing and strong signal on the need for determined action on climate change. Kokouksessa saatiin aikaan vakuuttava tulos rahoituksen kannalta, Haitin hallituksen panos oli selkeä, ja muita sidosryhmiä oli runsaasti paikalla. There was a very strong financial outcome, there was very clear ownership of Haiti's Government and there were many stakeholders.

Sanan strong määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja