TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitVaihtoautotViihdeBlogitTietovisat

Sanan subsequently käännös englanti-suomi

  • lisäksi
    Olen tehnyt muutoksia mietintöön, ja siihen on esitetty sen jälkeen lisäksi tarkistusta 162. I changed the report, and subsequently 126 amendments were tabled. Lisäksi havaitsemme, että Amerikka vetäytyy eroon Lähi-idän rauhanprosessista. Subsequently, we witnessed America' s withdrawal from the Middle East peace process. Lisäksi neuvosto antoi 5. toukokuuta 2003 päätöslauselman urheilun yhteiskunnallisesta arvosta nuorille. On 5 May 2003, the Council subsequently adopted a resolution on the social value of sport for young people.
  • sen jälkeen
    Sen jälkeen perustettiin rahasto. Subsequently, we set up a fund. Sen jälkeen olemme nyt kuulleet, että valitus on kuultu. We have now subsequently learnt that appeal has been heard. Jatkamme sen jälkeen äänestysselityksillä. We will continue subsequently with the explanations of vote.
  • sitten
    Sitten juurikaan mitään ei päätetty. Subsequently, nothing much was decided. Sitten se taas hyväksyttiin vuonna 2008, ja muutama päivä sitten se kiellettiin. It was subsequently approved again in 2008 and then, a few days ago, it was prohibited. Katsotaan, voisimmeko tehdä sen yhdessä ja kuvailla sitten, mitä olemme saaneet selville. Let us see if we can do that together and subsequently describe our findings.

Sanan subsequently määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja