BlogitTV-ohjelmatTietovisatViihdeHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan success käännös englanti-suomi

 • menestys
  Teidän menestyksenne on meidän kaikkien menestys. If you are successful, it will be our joint success. Laajentumisesta tulee kuitenkin menestys unioniin liittyville ainoastaan, jos se on menestys myös niille, jotka ovat tällä hetkellä unionin jäseniä. It will not be a success for the new members unless it is also a success for its current members. Toivotan teille menestystä, ja menestys tästä Euroopalle myös tulee! I wish you success, as this will be the success of Europe!
 • onni
  Eräänä päivänä onni voi kuitenkin kääntyä epäonneksi. But one day, this success could turn to failure. Onko Euroopan kannalta todellakin onni, jos meillä on nyt tarkemmat tiedot Yhdistyneessä kuningaskunnassa käytettävistä olutlasien mittayksiköistä? Is it really a success for Europe if we have now more precise knowledge about the measures on beer glasses in Great Britain? Toivon, että meillä on onni myötä, ja Slovenian pääministeri ja hallitus voidaan lukea menestyksekkäisiin jäsenvaltioihin. My wish is that, with a modicum of luck, the Prime Minister and the Slovenian government will succeed in being counted among the more successful.
 • menestyjä
 • menestyminen
  Menestyminen houkuttelee yleensä vastustajia. Success often attracts counter forces. Euroopan unionin menestyminen riippuu siitä. The success of the European Union depends on it. Sen laajentuminen ja menestyminen on talouksillemme ratkaisevan tärkeää. Its expansion and success is crucial for our economies.
 • onnistuja
 • onnistuminen
  Onnistuminen viimeisten 50 vuoden aikana tapahtui omalla tavallaan, onnistuminen seuraavien 50 vuoden aikana edellyttää uusia menetelmiä. The success of the last 50 years came about in its own way; the success of the next 50 will require new methods. Tämä on paras tapa taata neuvottelujen onnistuminen. That is the best guarantee of success. Tämä onnistuminen on yhteistyön tulosta. That is a success in which we all share.
 • tuuri
  Matilla oli tuuria, kun hän voitti lotossa kymmenen tuhatta euroa.
 • voitollisuus

Sanan success määritelmät

  tv ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2020 Ilmainen Sanakirja