TV-ohjelmatBlogitReseptitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotViihde

Sanan success käännös englanti-suomi

 • menestysDaphne I -ohjelma on ollut kiistaton menestys. DAPHNE I was a runaway success. Ne ovat olleet suuri menestys. These have been a great success. Euro on ollut valtava menestys. The euro is a resounding success.
 • onniEräänä päivänä onni voi kuitenkin kääntyä epäonneksi. But one day, this success could turn to failure. Onko Euroopan kannalta todellakin onni, jos meillä on nyt tarkemmat tiedot Yhdistyneessä kuningaskunnassa käytettävistä olutlasien mittayksiköistä? Is it really a success for Europe if we have now more precise knowledge about the measures on beer glasses in Great Britain? Toivon, että meillä on onni myötä, ja Slovenian pääministeri ja hallitus voidaan lukea menestyksekkäisiin jäsenvaltioihin. My wish is that, with a modicum of luck, the Prime Minister and the Slovenian government will succeed in being counted among the more successful.
 • menestyjä
 • menestyminenMenestyminen houkuttelee yleensä vastustajia. Success often attracts counter forces. Euroopan unionin menestyminen riippuu siitä. The success of the European Union depends on it. Sen laajentuminen ja menestyminen on talouksillemme ratkaisevan tärkeää. Its expansion and success is crucial for our economies.
 • onnistuja
 • onnistuminenTämä on paras tapa taata neuvottelujen onnistuminen. That is the best guarantee of success. Tämä onnistuminen on yhteistyön tulosta. That is a success in which we all share. Puheenjohtajakauden onnistuminen riippuu siitä. The success of the presidency depends on it.
 • tuuriMatilla oli tuuria, kun hän voitti lotossa kymmenen tuhatta euroa.
 • voitollisuus

Sanan success määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja