VaihtoautotTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogitViihdeTietovisat

Sanan suffer käännös englanti-suomi

  • kärsiäEi, sitä kysyy, osaavatko ne kärsiä." No, you ask yourself, can they suffer? Myönnän, että he ovat myös saaneet kärsiä tästä. They have suffered as well, I accept that. Tämän seurauksista saamme kärsiä aina tragedian sattuessa. We suffer the consequences of this during every tragedy.
  • kestääKestää vielä jonkin aikaa, ennen kuin kaikki kalataloudelle koituneet vahingot saadaan selville. It will be some time before the full extent of the loss and damage suffered by the fishing industry is known. Meidän on parempi kestää muutama päivä kielteistä julkisuutta kuin kantaa puolueellisen raportin seuraukset." It is better for us to suffer a few days of poor publicity than to live with the consequences of a biased report.' Jo 40 vuotta kärsimystä ja kuolemaa on enemmän kuin mikään yhteisö - tai kaksi yhteisöä, kuten korkea edustaja Solana huomautti - voi kestää. Forty years of suffering and death is more than a society - or two societies, as Mr Solana pointed out - can tolerate.
  • hyväksyäEmme voi hyväksyä sitä, että kalastajien on kärsittävä myös kieli- ja punakampelan vuoksi. It is unacceptable for fishermen to have to suffer extra for sole and plaice. Minäkin haluan vähentää kärsimyksiä, mutta en voi hyväksyä sellaisia termejä kuin " Troijan hevoset" . I too want to mitigate suffering, and references to Trojan Horses are misplaced in my view. Strategia kärsii strategisen seurannan puuttumisesta ja epätasapainosta, mitä ei voida hyväksyä. The strategy suffers from an unacceptable imbalance and a lack of strategic vision for follow-through.
  • kituaIrakin johto ei ole edes halunnut täysimääräisesti käyttää hyväkseen "ruokaa öljystä" -ohjelmaa, vaan on antanut mieluummin kansalaistensa kitua riittävän ravinnon ja lääkkeiden puutteessa. Iraq's leadership has not even wanted to fully exploit the 'oil for food' programme, but has preferred to allow its citizens to suffer from a lack of adequate nourishment and medicine.
  • sietääMutta EU: nkaan ehdotukset eivät ole riittäviä, jos otetaan huomioon se, mitä luonto sietää. In spite of that the EU's proposals are actually insufficient if you look at what nature is suffering. Maatalous on varsin selvästi kärsinyt eniten valuuttojen arvon vaihtelusta, ja näin sen on täytynyt sietää myös huomattavaa tulojen vaihtelua ja vähenemistä. It is quite plain that agriculture has suffered most from fluctuations in currency values and therefore also had to accept considerable income fluctuations and falls. Ei Euroopan unioni voi sietää vaiti sellaisia yleisiä ja epäoikeudenmukaisia kauppasaartoja kuin Kanadan toimeenpanema, tai sellaisia piikittelyjä, joita Yhdysvallat meihin kohdistaa. The European Union cannot suffer in silence in the face of generalised and unjustified embargoes such as Canada' s or the deviousness of the United States' behaviour towards us.

Sanan suffer määritelmät

Esimerkit

  • At least he didnt suffer when he died in the car crash
  • If you keep partying like this, your school-work will suffer
  • Ive been suffering your insults for years.
  • We hope you never have to suffer the same pain.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja