HoroskooppiTietovisatBlogitReseptitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan superior käännös englanti-suomi

 • erinomainen
 • parempi
  Se on parempi kuin muut mallit, mutta siinä on puutteensa. It is superior to other models, but inadequate. Tiedän, että komissio on paljon mainettaan parempi. I know that the Commission is far superior to its reputation. Monet ovat sanoneet, että tämä tekniikka on muita parempi. Some people claim that superior technology is being used here.
 • superiorinen
 • yläpuolinen
 • ylempi
  Meidän ei pitäisi hyväksyä sitä, että jokin ylempi elin määrää tekemisistämme. We should not accept the imposition of any superior body telling us what to do. Elämme lyhyesti sanoen patriarkaalisissa rakenteissa, jossa mies on ylempi ja nainen alempi kaikilla alueilla ja kaikin tavoin. In short, we live in a patriarchal structure where man is superior and woman is inferior in all areas and in every way. Sellaisella Euroopan unionilla, jossa jokin uskonto on toista arvokkaampi ja jossa on ylempi- ja alempiarvoisia kulttuureja, ei ole mitään tekemistä Rooman sopimusten kanssa. A European Union in which one religion is worth more than another, one in which there are superior and subordinate cultures, has nothing to do with the Treaties of Rome.

Sanan superior määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja