TV-ohjelmatHoroskooppiNauris.fiTietovisatBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan supplier käännös englanti-suomi

 • toimittaja
  Se on Hamasin tärkein aseiden toimittaja. It is a key supplier of arms to Hamas. Se on Hizbollahin tärkein aseiden toimittaja. It is the most important supplier of weapons to Hezbollah. Kiina on Burman suurin investoija, kauppakumppani ja aseiden toimittaja. China is Burma's biggest investor, trading partner and arms supplier.
 • hankkija
  Tämä puolestaan johtaa useampiin riskeihin, jotka voivat mahdollisesti vahingoittaa hankkija- ja kuluttajaryhmien lisäksi kokonaisten valtioiden taloutta. This then results in a growing number of risks that may potentially harm not just supplier and consumer groups but also the economies of entire nations.
 • tavarantoimittaja
  On syytä mainita myös, että Euroopan yhteisö on edelleenkin Mercosurin tärkein kumppani 5 prosenttiyksikön erolla Yhdysvaltoihin ja myös sen tärkein tavarantoimittaja. It is worth pointing out in this connection that the European Union is Mercosur' s main trading partner, five points ahead of the United States. It is also the main supplier to the area.
 • alihankkija
  Se merkitsee sitä, että ne ovat itse huolehtineet siitä, että alihankkija tietää toimivansa vähintäänkin varomattomasti, jos hän jättää ottamatta huomioon nämä vaatimukset. In other words, they themselves have let their suppliers know that they will be held to be at the very least negligent if they do not tackle the problem. Näin ei käynyt esimerkiksi amerikkalaisen valmistajan lelujen lyijypitoisen maalin tapauksessa - siinä kiinalainen alihankkija toimitti maalia, jota se ei olisi saanut toimittaa.This was not the case, for example, in the case of lead paint on toys produced by the American manufacturer. A Chinese supplier supplied a paint here which it should not have supplied.
 • hankkija (tavaran toimittaja)

Sanan supplier määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja