TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan suppose käännös englanti-suomi

 • olettaa
  Ei ole mitään syytä olettaa, että EKPJ ei tekisi niin. There is no reason to suppose that it will not be. En hyväksy sitä, että voitte edes hetkenkään verran olettaa, että puolustaisin alkoholismia. I do not accept that you could suppose for one moment that I support alcoholism. Toisaalta markkinanäkymät eivät ole läheskään niin myönteiset kuin Euroopan komissio olettaa. On the one hand, the market outlook is nowhere near as favourable as the European Commission supposes.
 • otaksua
  Koska vuoden 1999 budjetti oli jo hyvin lähellä kattoa, oli oikeastaan aika vaikeaa otaksua, että muissa menoissa olisi löytynyt näin suurta joustovaraa. As the budget for 1999 had already very nearly reached its ceiling, it was really quite difficult to suppose that such great degrees of flexibility might be found in other areas of expenditure. Hiili, jonka otaksutaan olevan kemiallisesti puhdasta.
 • arvella
  Ei ole mitään syytä arvella, että yhteisön varoihin kohdistuva talousriski olisi suurempi kuin komission jo toteuttamat rahoituskorjaukset. There is no reason to suppose that the financial risk to the Community is in excess of the financial adjustments already made by the Commission. Arvelin, että sataisi, mutta pouta siitä näyttää kehkeytyvän
 • luulla
  Voisi siis luulla, että komissio tekee nyt parhaansa toimiakseen avoimesti. One would suppose, therefore, that the Commission will do its best now to be open and transparent. On itsensä pettämistä luulla, että olemme pystyneet luomaan sisämarkkinat. Arvoisa puhemies, sana " sisä" asettaa yhden alueen toista ulkopuolista aluetta vastaan, ja niitä erottaa jokin rajaviiva. However, Mr President, the word 'internal' contrasts one area with another, external area, from which it is supposedly distinguished by some effective dividing line. Sinä vain luulet, että hän inhoaa sinua.
 • uskoa
  Miten innovoinnin ja kehittämisen voisi uskoa toisten tehtäväksi? How are people supposed to entrust innovation and development to others? On vaikea uskoa, että terroristit suostuisivat skannerilla kuvattaviksi. For it is difficult to suppose that terrorists will agree to being scanned. Seuraamme outoa näytelmää, jossa kommunistinen puolue, joka ei enää usko kommunismiin, soveltaa kapitalisia periaatteita, joihin se ei saisi uskoa. We have the curious spectacle of a communist party that no longer believes in communism applying capitalist ideas that it is not supposed to believe in.

Sanan suppose määritelmät

 • To take for granted; to conclude, with less than absolute supporting data; to believe
 • To theorize or hypothesize
 • To imagine; to believe; to receive as true
 • To require to exist or to be true; to imply by the laws of thought or of nature
 • To put by fraud in the place of another

Esimerkit

 • Suppose that A implies B and B implies C. Then A implies C
 • I suppose we all agree that this is the best solution
 • Purpose supposes foresight.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja