TietovisatHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeReseptitBlogit

Sanan surely käännös englanti-suomi

 • varmasti
  Tämä on varmasti luonnollista oikeutta. This surely is natural justice. Sehän olisi tässä tilanteessa varmasti paikallaan. Surely that is what is required. Se on varmasti ainoa oikea ratkaisu. This is surely the only solution.
 • kaiketi
  Jos haluamme todella suojella lapsia, näiden ihmisten olisi kaiketi pitänyt kannattaa hajusteiden käytön kieltämistä vauvojen tuotteissa. If we really want to protect children then surely those people would have voted to ban the use of fragrances in baby products. Asia koskee sitä, että Irlanti on todennäköisesti ainoa maa, joka järjestää kansanäänestyksen sopimuksesta, jonka nimeksi tulee kaiketi Lissabonin sopimus. The context is that Ireland will probably be the only country to have a referendum on what will now surely be called the 'Treaty of Lisbon'.
 • lujasti
  Se, että Euroopan unioni ei ole reagoinut muissa yhteyksissä lujasti ja uskottavasti, on varmasti vaikuttanut suuresti siihen, että Washingtonissa on valittu voimankäyttö. The absence of a firm and credible reaction from the European Union in other matters has surely been a deciding factor in Washington's decision to opt for a test of strength. Lisäksi jäsen Oostlander ei voine todeta vakavissaan – jälleen äskettäisten tapahtumien valossa – että kyproksenkreikkalaiset ovat osoittaneet sitoutuneensa lujasti Annanin suunnitelmaan. Secondly, again in the light of recent events, surely Mr Oostlander cannot be serious when he states that the Greek Cypriots have demonstrated their firm commitment to the Annan plan? Ei se lähde irti. Se on lujasti kiinni.
 • tukevasti
  Jotkut kriittiset kollegani totesivat, että kyllä pyörällä voi turvallisesti pysähtyä ja voi laittaa jopa jalat tukevasti maahan. Some of my more critical colleagues said that surely the bicycle can be stopped safely, and you can even put your feet on the ground to support yourself.
 • vakavasti
  Tätä emme todellakaan voi ottaa vakavasti. We surely cannot take this seriously. Tämä rikkoo varmasti vakavasti niitä periaatteita, jonka varaan Euroopan unioni on perustettu. This surely must be in gross violation of the principles on which our Union was founded. Paniikin lietsontaan perustuva lainsäätäminen ei ole varmastikaan oikea tapa edetä, enkä voi ottaa tätä kohtaa vakavasti. Legislating on the basis of panic mongering is surely not the way to go and I cannot take this seriously.
 • varmaan
  Olemme varmaan kaikki asiasta samaa mieltä. We can surely all agree on that. Tiedätte varmaan, että tästä aiheesta keskustellaan neuvostossa. You surely know that this is a matter of discussion in the Council.

Sanan surely määritelmät

Esimerkit

 • slowly but surely
 • Surely, you must be joking
 • His feet were planted surely on the ground

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja