ViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan surrounding käännös englanti-suomi

  • lähiympäristö
  • ympäristöMyös turvallisuus on tärkeää. Taksissa ollaan usein yksin ja ympäristö voi olla tuntematon. You are very often alone in the car in strange surroundings. Mitä hyötyä on sisäisestä vakaudesta, jos ympäristö on epävakaa? What is the point of having internal stability if the surrounding environment is unstable? Tätä pitäisi helpottaa ottamalla käyttöön totutteluasuntoloita, joiden ympäristö on vangeille sopiva ja heitä tukeva. In order to help with this, there should be 'halfway houses' which have appropriate, supportive surroundings.
  • ympäröiväYmpäröivä maailma unohti hänet laajasti. The surrounding world largely forgot him. Omistajaohjausta ympäröivä ajatusmaailma on tärkeä. The culture surrounding corporate governance is important. Euroopan perustuslakia ympäröivä umpikuja edellyttää asianmukaisia toimenpiteitä. The surrounding the European Constitution requires adequate action.

Sanan surrounding määritelmät

  • An outlying area; area in proximity to something
  • which surrounds something

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja