VaihtoautotTV-ohjelmatReseptitBlogitNauris.fiHoroskooppiTietovisat

Sanan survive käännös englanti-suomi

 • jäädä eloon
 • jäädä henkiin
  Vain silloin olen varma siitä, että voimme voittaa uudelleen kuluttajien luottamuksen yhteiseen maatalouspolitiikkaan, ja se on välttämätöntä, jos se haluaa ylipäätään jäädä henkiin. That is the only way we can be sure of winning back consumer confidence in the common agricultural policy, and that is necessary if it is to survive at all. Kuolemanrangaistusten antaminen ei ole säikäyttänyt suuria rikosjärjestöjä. Se on aiheuttanut ainoastaan sellaisen rikostyypin yleistymisen, jossa rikoksen todistaja ei voi jäädä henkiin. Big criminal organisations have never been intimidated by the death penalty and all that has happened is that they have made sure that no witnesses survive any crimes they commit.
 • selviytyä
  Vain siten voimme selviytyä yhdessä. Only then can we survive together. Lentoasemienkin täytyy jotenkin selviytyä. Airports have to survive too, however. Siellä pyritään pikemminkin keräämään riittävästi elintarvikkeita, jotta voitaisiin selviytyä. Their priority is to collect sufficient food to survive.
 • elää pitempään/kauemmin
 • selvitä
  Vain kilpailukykyinen talous voi selvitä maailmanmarkkinoilla. Only a competitive economy can survive in a global market. Voivatko viljelijät selvitä tästä toimenpiteestä tietyillä alueilla ja seuduilla? Can farmers survive this measure in certain regions and suchlike? Meidän tehtävämme parlamentin jäseninä on varmistaa, että demokratia voi selvitä. Our job as parliamentarians is to ensure that democracy can survive.
 • säilyä
  Yhteisöt voivat säilyä hengissä vain, jos ne ottavat opikseen historiasta. Societies survive only if they learn the lessons from history. Tätä hanketta on nyt nopeutettava, jotta se voisi säilyä hengissä. The pace of this venture must now be stepped up if it is to survive. Mutta on todettava, että jos euron pitää säilyä pitkällä aikavälillä ja kukoistaa, tarvitaan lisää radikaaleja muutoksia. But in the long term, if the euro is to survive and prosper, more radical change is necessary.
 • selvitä, selviytyä

Sanan survive määritelmät

Esimerkit

 • His children survived him; he was survived by his children.
 • He did not survive the accident.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja