VaihtoautotTV-ohjelmatBlogitJääkiekon MMReseptitHoroskooppiTietovisatViihde

Sanan suspension käännös englanti-suomi

  • keskeytysKierroksen keskeytys voi hyvinkin kestää kauan, jopa kevääseen 2010 saakka. That suspension could well be long, lasting until the spring of 2010. Olen sitä mieltä, että tähän on sisällyttävä EU:n ja Israelin välisen assosiaatiosopimuksen keskeytys. To my mind that has to involve issues like the suspension of the EU-Israel Association Agreement. Tästä syystä komissio on ilmoittanut neuvostolle, että rikkomusmenettelyn keskeytys ei ole enää perusteltua. The Commission consequently advised the Council that the suspension of the infringement procedure could no longer be justified.
  • suspensioYhteisen tullitariffin autonomisten tullien tilapäinen suspensio eräiden teollisuustuotteiden tuonnissa Kanariansaarille ( Temporary suspension of autonomous Common Customs Tariff duties on imports of certain industrial products into the Canary Islands ( Yhteisen tullitariffin autonomisten tullien tilapäinen suspensio eräiden teollisuustuotteiden tuonnissa Madeiralle ja Azoreille ( Temporary suspension of autonomous Common Customs Tariff duties on imports of certain industrial products into Madeira and the Azores ( Tämä merkitsee, että suspensio on täysin perusteltu, ja sillä odotetaan olevan myönteinen vaikutus kyseisten alueiden taloudelliseen kehitykseen. This means that this suspension is completely justified, and it is expected to have a positive impact on the economic development of these regions.
  • jännitysjousen jännitysJulkisesti esiintyessä kohtalainen jännitys on normaalia.jännitysromaani
  • peruutus
  • pidätysBensa-asema, jossa pidätys tapahtui, tutkittiin huolellisesti. (kaleva.fipissan pidätys auton takapenkilläsateen pidätys
  • pyöränripustus
  • pyöräntuenta
  • ripustaminenTaulujen ripustaminen näyttelyyn tai kodin seinälle edellyttää tekijältään silmää.Tarve pyykkien kuivumaan ripustamiselle on vähentynyt kuivausrumpujen kehityttyä.

Sanan suspension määritelmät

Esimerkit

  • suspension from a hook
  • suspension from school as a disciplinary measure

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja