HoroskooppiViihdeTietovisatBlogitTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan suspicion käännös englanti-suomi

  • epäilyPelkkä epäily voi johtaa pidätykseen. A simple suspicion can result in detention. Perusteltu epäily ei voi olla riittävä. Reasonable suspicion cannot be enough. Tuo epäilys on osoittautunut hyvin aiheelliseksi. That suspicion has proved well founded.
  • epäilysTuo epäilys on osoittautunut hyvin aiheelliseksi. That suspicion has proved well founded. Epäilys jäi kalvamaan mieltäni, mutta minun oli silti äänestettävä direktiiviehdotuksen puolesta. The suspicion persisted, but still I had to vote for the motion. On esitetty myös vahvistusta saanut epäilys siitä, että Euroopan unionin toimielimille tiedotettiin asiasta. There is the suspicion, which has also been confirmed, that the European institutions were informed.
  • epäluuloMitä on se epäluulon ilmapiiri, josta Claudio Fava puhui, valtiota koskeva epäluulo? What this is is the culture of suspicion that Mr Fava was talking about, suspicion with regard to the state. Asiaan on keskityttävä, kun epäluulo on tämäntasoista. When you have that level of suspicion you have to address the point. Epäluulo ja euroskeptisyys eivät auta meitä selviytymään kansainvälisestä talouskriisistä. Suspicion and euro-scepticism will not help us to recover from the international economic crisis.
  • epäilyksenalaisuus
  • häivä
  • häivähdysHänen sanoissaan oli häivähdys katkeruutta.Omantunnon häivähdys pyyhkäisi sydänalaa.

Sanan suspicion määritelmät

Esimerkit

  • a suspicion of a smile

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja