VaihtoautotNauris.fiHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatBlogitReseptit

Sanan sympathetic käännös englanti-suomi

 • myötätuntoinen
  Meidän sosialistien mielestä on tärkeää omaksua myötätuntoinen ja ymmärtäväinen lähestymistapa. As socialists, we believe that it is essential to be compassionate and sympathetic in our approach.
 • miellyttävä
 • myötämielinen
  Sitä ei ole mainittu tänä iltapäivänä, mutta uskoakseni se ei ole niin myötämielinen meitä kohtaan kuin saattaisimme haluta sen olevan. It has not been mentioned this afternoon but I believe it is not as sympathetic to us as we might want. Siksi tarvitaan mielestäni nopeita, varmoja ja realistisia toimia, ja tiedän, että komission jäsen Günter Verheugen on tarkkaavainen ja myötämielinen. I therefore believe that swift, assured and realistic intervention is needed, and I know that Mr Verheugen will be attentive and sympathetic. Myös komission puheenjohtajaksi uudelleenvalittu José Manuel Barroso on luvannut olla tasa-arvolle myötämielinen uutta komissiota muodostaessaan. José Manuel Barroso, the Commission's re-elected President, has also promised to be sympathetic to the notion of equality when he forms the new Commission.
 • osaaottava
 • suopea
 • sympaattinen
  Cederschiöldin tarkistus on jokaisen mielestä tietenkin sympaattinen itsestäänselvyytensä takia. Everyone is naturally sympathetic to Mrs Cederschiöld's amendment because it is self-evident. Puu on kuolleenakin sympaattinen, ja siihen voi nojata, oli kylmä tai lämmin, kiveen vain lämpimällä. A dead tree is sympathetic, and you can lean against it, whether it is warm or cold; you can only lean against a rock when it is warm.
 • ymmärtäväinen
  Komission jäsen oli oikein ymmärtäväinen, ja hän sanoi olevansa pettynyt hallitusten toimettomuuteen. He was very sympathetic and expressed frustration at the lack of government action. Meidän sosialistien mielestä on tärkeää omaksua myötätuntoinen ja ymmärtäväinen lähestymistapa. As socialists, we believe that it is essential to be compassionate and sympathetic in our approach. Hänen asenteensa on ollut ymmärtäväinen, mutta ratkaisua ei ole löytynyt, koska virkamieskunta ei halua antaa asiassa periksi. His attitude was sympathetic, but no solution was found because officialdom does not want to give way on this matter.

Sanan sympathetic määritelmät

Esimerkit

 • John looked very upset. I gave him a sympathetic look.
 • Sympathetic magic is based on imitation or correspondence.
 • Sympathetic innervation involves epinephrine.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja