ViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptitHoroskooppiTietovisat

Sanan tenacity käännös englanti-suomi

  • sitkeys
    Ranskan ja Espanjan sekä muiden maiden hallitusten sitkeys ja tämän parlamentin sitkeys on kantanut hedelmää. The tenacity of the French and Spanish Governments, among others, and also the tenacity of this Parliament have borne fruit. Se oli vaativa työ, mutta esittelijän pätevyys ja sitkeys antavat hyväksyntämme tälle toimenpiteelle. It was a difficult job but the competence and tenacity of the rapporteur means that we can approve this measure. Minun on tunnustettava, arvoisa puhemies, että parlamentin sitkeys sai aikaan sen, että tarkistettu asetus joukkoliikenteestä rautateillä ja maanteillä hyväksytään yhtä aikaa. I have to acknowledge, Mr President, that it was Parliament's tenacity which has resulted in the parallel adoption of the amended Regulation on public passenger transport services by rail and by road.
  • sinnikkyys
    Tämän osalta esittelijä Brian Simpsonin osoittama sinnikkyys sekä hänen työnsä laatu ansaitsee meiltä onnittelut ja kiitokset. In this regard, the rapporteur, Brian Simpson, both for his tenacity and the quality of his work, deserves both our congratulations and our thanks.
  • vetolujuus
    Puun vetolujuus on suurimmillaan syiden suunnassa.
  • vetomurtolujuus

Sanan tenacity määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja