BlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeVaihtoautot

Sanan testimony käännös englanti-suomi

  • todistajanlausunto
    Kidutuksen uhrin todistajanlausunto on usein oikeustapauksen ainoa näyttö. The testimony of victims of torture is frequently the only evidence in a case. Uhreille on siis taattava riittävä henkilökohtainen turvallisuus, jotta heiltä saataisiin todistajanlausunto asiasta. If we expect victims to provide this testimony, we must guarantee them a minimum of personal security. On itse asiassa erittäin tärkeää saada uhreilta todistajanlausunto, jotta poliisin ja oikeuslaitoksen toimenpiteet tuottaisivat tehokkaasti tulosta. Victims' testimony is in fact crucial to the police and judicial investigations being able to produce effective results.
  • todistus
    Tämä itse asiassa on havainnollinen todistus tähän mennessä toteutettujen toimien surkeasta epäonnistumisesta. This itself is graphic testimony to the abject failure of the measures thus far implemented. Se on selvä todistus siitä, kuinka tärkeinä Euroopan parlamentti pitää transatlanttisia suhteita. It gives clear testimony to the importance which the European Parliament attaches to transatlantic relations. Meillä on nyt eloonjääneiden koskettava todistus, ja se on jälleen herättänyt kiinnostusta tätä hirveää ajanjaksoa kohtaan niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassakin. We now have the moving testimony of survivors, and this moving testimony has again aroused interest in this terrible period, in Europe as well as in the United State, Canada and Australia.

Sanan testimony määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja