ViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan the other way around käännös englanti-suomi

 • toisinpäin
  Mielestäni se pitää nähdä toisinpäin. I think it is the other way around. Tietenkin asian olisi pitänyt edetä toisinpäin. Surely it should have been the other way around. Toisinpäin tämä ei päde lainkaan. This is certainly not the case the other way around.
 • kun taas
  Yhdysvalloissa hyviin yliopistoihin hyväksytään vain urheilullisia oppilaita, joilla on myös erinomaiset arvosanat, kun taas Euroopassa tilanne on täysin päinvastainen. While in the USA only very sporty students who also have excellent grades get a place at a good university, in Europe it is exactly the other way around.
 • päinvastoin
  Minä näen asian juuri päinvastoin. I see things the other way around. Mielestäni asia on päinvastoin. In my view, it is the other way around. Minusta sen pitäisi olla juuri päinvastoin. I think it should be the other way around.
 • pikemminkin
 • sitä vastoin
 • toisin
  Se on todisteena kielellisestä moninaisuudesta, ei toisin päin. That is what bears witness to linguistic diversity, not the other way around. Tai sanotaan se toisin päin: pluralismi takaa kilpailukyvyn. Or let us put that the other way around: pluralism guarantees competitiveness. Lopuksi haluaisin sanoa jäsen Bobošíkoválle, että kasakat kirjoittivat sulttaanille, ei toisin päin. Finally, I would say to Mrs Bobošíková that it was the Cossacks who wrote to the Sultan, not the other way around.

Sanan the other way around määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja