TietovisatBlogitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitHoroskooppi

Sanan therefore käännös englanti-suomi

  • jotenOlen siihen tyytyväinen, joten kannatan sitä. I welcome it and therefore endorse it. Joten asiaa on mielestäni syytä pohtia. Therefore, I think this gives us food for thought. Emme voi paeta sitä, joten meidän on toimittava. We cannot run away from it, and we must therefore act.
  • siisÄlkäämme siis aiheuttako heille pettymystä. Let us therefore not disappoint them. Kiirehtiminen olisi siis tarpeen. We therefore need to hurry up. Ollaan siis johdonmukaisempia. Let us therefore be consistent.
  • siksiSiksi olen tyytyväinen tähän toimenpiteeseen. I therefore welcome this step. Neuvotteluille on siksi pantava nyt piste. Let us therefore pull the plug. Pyydän siksi, antakaa minun puhua. Therefore, please, let me speak.
  • sen takiaSen takia meidän täytyy panostaa tähän paljon. We must therefore put a lot into this. Sen takia tuemme Rothleyn mietintöä. Therefore we support the Rothley report. Sen takia äänestämme mietintöä vastaan. We are therefore voting against the report.
  • sen vuoksiOlen sen vuoksi antanut sille tukeni. I have therefore supported it. Sen vuoksi liikkumatilamme on rajallinen. Our scope is therefore limited. Sen vuoksi se voi olla harhaanjohtava. Therefore, it can be misleading.
  • silläSillä on näin ollen perussopimuksen lainvoima. It therefore has the force of a treaty. Siten sillä taataan aiempaa suurempi vakaus. It will therefore ensure greater stability. Siksi sillä ei ole mitään vaikutusta parlamentin työhön. It therefore has no effect on the work of this House.
  • sitenHeidän terveytensä on siten uhattuna. Their health is therefore at risk. Nämä asiat liittyvät siten toisiinsa. These things therefore go together. Meillä on siten paljon työtä tässä asiassa. Therefore, we have much to do on this.

Sanan therefore määritelmät

  • For that or this purpose, referring to something previously stated
  • Consequently, by or in consequence of that or this cause; referring to something previously stated

Esimerkit

  • Traditional values will always have a place, therefore they will never lose relevance

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja