ReseptitViihdeTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan thermal käännös englanti-suomi

  • terminenterminen talvi
  • lämpö-Tutkimus tutkimuksen jälkeen olemme kuulleet, mitä meidän on tehtävä sekä lämpö- että ydinvoimaloiden alalla, mutta näytämme olevamme kykenemättömiä ryhtymään taloudellisiin järjestelyihin. Study after study tells us what has to be done on both the thermal and nuclear side but we seem to be incapable of making the financial arrangements.
  • lämpöEnsiksi mitä tulee miinoitukseen, niin komissio ei voi olla yhtä mieltä sanojen "kemiallinen ja lämpö" poistamisesta, kuten tarkistuksessa 6 ehdotetaan. Firstly as regards mining, the Commission cannot agree to deleting the words "chemical and thermal" as proposed in Amendment No 6. Tutkimus tutkimuksen jälkeen olemme kuulleet, mitä meidän on tehtävä sekä lämpö- että ydinvoimaloiden alalla, mutta näytämme olevamme kykenemättömiä ryhtymään taloudellisiin järjestelyihin. Study after study tells us what has to be done on both the thermal and nuclear side but we seem to be incapable of making the financial arrangements. Auringon lämpö
  • termiikki

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja