VaihtoautotTV-ohjelmatReseptitTietovisatViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan though käännös englanti-suomi

  • vaikkaSe ei ole siellä, vaikka sen kuuluisi olla siellä. It is not there, even though it ought to be. Se on jonkinasteista edistystä, vaikka se olisikin pientä. That is progress of some sort, small though it may be. Vaikka ne eivät olekaan täydellisiä, ne ovat oikeansuuntaisia. These, though not perfect, point in the right direction.
  • kuitenkinTarvitsemme kuitenkin takeita. We do need safeguards, though. Yhteen asiaan suhtaudun kuitenkin varauksella. I have one reservation, though. Mietitäänpä tätä kuitenkin hetki. Let us think about this, though.
  • vaikkakaanHyvät kollegat, tilanne on vakava, vaikkakaan ei toivoton. Ladies and gentlemen, the situation is serious, though not hopeless. Toivelista on hyvin asianmukainen, vaikkakaan ei ehkä täydellinen. The list of expectations is very appropriate, though perhaps not complete. Myös sisämarkkinoilla on edistytty, vaikkakaan ei odotusten mukaisesti. Progress has also been made within the internal market, though not on the scale anticipated.

Sanan though määritelmät

Esimerkit

  • I will do it, though
  • Man, its hot in here." — "Isnt it, though?
  • Though it’s risky, it’s worth taking the chance
  • We shall be not sorry though the man die tonight

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja