VaihtoautotReseptitViihdeTietovisatHoroskooppiBlogitTV-ohjelmat

Sanan thus käännös englanti-suomi

  • näinVain näin voidaan toimia järkevästi. Only thus can it work properly. Tämä ei näin ollen ollut työjärjestyspuheenvuoro. Thus, it was not a point of order. Näin jäsenvaltiot häviävät kahteen kertaan. Thus, the Member States loses twice.
  • niinSe ei siis enää ole aivan niin ihanaa. Thus, it is not quite so wonderful any more. Näin ollen jäsen Wielandilla oli oikeus toimia niin kuin hän toimi. Thus Mr Wieland had the right to do what he did. Niin ollen me emme polta sekajätettä niin kuin eräissä maissa tehdään. Thus, we do not incinerate mixed waste, as they do in certain countries.
  • siisMietintö on siis hyvin ajankohtainen. This report is thus very timely. Kumppanit siis keskustelevat kaikesta. Thus partners discuss everything. Siis kysymys on erittäin vakavasta asiasta. This is thus a very serious issue.
  • sitenEU:n toimet ovat siten oikeutettuja. EU measures are thus justified. Siten en voi puoltaa mietintöä. Thus, I cannot support the report. Vain siten voidaan ottaa vastaan uusi tulevaisuus. Only thus can we embrace a new future.
  • tätenKyseiset valtakirjat on täten julistettu päteviksi. Those mandates are thus ratified. Käsittelyjärjestys on täten vahvistettu. The order of business is thus established Täten äänestimme mietinnön puolesta. We have thus voted in favour of this report.
  • näin ollenTämä ei näin ollen ollut työjärjestyspuheenvuoro. Thus, it was not a point of order. Näin ollen äänestän mietintöä vastaan. I am thus voting against this report. Näin ollen äänestän ehdotusta vastaan. I am thus voting against the proposal.
  • niinmuodoin

Sanan thus määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • If you throw the ball thus, as I’m showing you, you’ll have better luck hitting the target
  • I have all the tools I need; thus, I will be able to fix the car without having to call a mechanic

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja