BlogitTietovisatViihdeReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan tireless käännös englanti-suomi

  • uupumaton
    Parlamentti ja monet muut toimielimet jatkavat teeskentelyään, jonka mukaan uupumaton opettamisemme voisi muuttaa Turkkia. Parliament and many other institutions are carrying on with their pretences, as though our tireless teachings can change Turkey.
  • väsymätön
    Arvoisa puhemies, sen lisäksi, että komission jäsen Mandelson on loistava puhuja, hän on myös väsymätön neuvottelija. Mr President, Commissioner Mandelson is not only an inspired orator, he is also a tireless negotiator. Väsymätön ja intohimoinen sitoutumisenne Yhdistyneiden Kansakuntien ja Euroopan unionin yhteisiin arvoihin on meille hyvin tärkeää. Your tireless and passionate commitment to the values that the United Nations and the European Union have in common is very important for us. Esittelijä Obiols i Germà, olette ollut väsymätön ja arvokas kumppani yhteistyössämme, jota olemme tehneet ihmisoikeuksien parissa nykyisellä parlamenttikaudella. Mr Obiols i Germà, you have been a tireless and valuable partner in our collective work on human rights issues throughout this parliamentary term.

Sanan tireless määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja