TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatBlogitNauris.fiVaihtoautot

Sanan to cope käännös englanti-suomi

  • kestää
    Välimeren maissa kehitys on monesti vielä vähäisempää kuin muissa maissa ja niiden uhkana ovat yhteiset maatalousmarkkinat, joita ne eivät voi kestää. Many Mediterranean countries are less highly developed than other countries, and they face the threat of a single agricultural market, which they will not be able to cope with. Se ei kestänyt hänen painoaan.Sinun pitää vain kestää se.
  • selvitä
    EU:lla on oltava riittävästi joustovaraa, jotta se voisi vastata tuleviin tarpeisiin ja selvitä yllättävistä tilanteista. The EU must have sufficient flexibility to cope with future needs and unforeseen events. Mietinnöllä pitäisi sen sijaan antaa tilaa muutoksille ja edistää työntekijöiden mahdollisuuksia selvitä niistä. It should be about enabling change and promoting the power of the workers to cope with it. Euroopan on täytynyt selvitä ympäristökatastrofeista, joita ovat aiheuttaneet Erikan ja Prestigen kaltaiset merionnettomuudet. Europe has had to cope with ecological disasters caused by accidents at sea, such as the Erika and the Prestige.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja