TietovisatReseptitBlogitNauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan tolerant käännös englanti-suomi

 • suvaitsevainen
  Vapaa ja suvaitsevainen keskustelu on ratkaisevan tärkeää kaikissa maissa. A free and tolerant debate is of crucial importance to any country. Unionin on oltava avoin ja suvaitsevainen. This Union must be an open and tolerant Union. Olen kiitollinen Daniel Cohn-Benditille, että hän oli niin suvaitsevainen, että antoi minun puhua. I am grateful to Mr Cohn-Bendit for being so tolerant as to let me speak.
 • avarakatseinen
  Sitä kansalaisemme eivät ole ansainneet, eikä etenkään valtaosaltaan suvaitsevainen ja avarakatseinen nuorisomme ole sitä ansainnut. Our citizens have done nothing to deserve this, and nor, more to the point, have our young people, the vast majority of whom are tolerant and open-minded.
 • tolerantti
 • pitkämielinen
 • suvaitseva
  Intia on avoin, suvaitseva ja moniarvoinen yhteiskunta, jossa uskonnonvapaus on kirjattu perustuslakiin. India is an open, tolerant and pluralist society in which religious freedom forms part of the constitution. Olen vakuuttunut siitä, että asenteenne tähän kysymykseen auttaa murtamaan esteen, jonka yleisesti suvaitseva suhtautuminen kysyntään muodostaa. I am convinced that your attitude to this issue will help break though the barrier represented by the generally tolerant attitude to such demand. Olen vakuuttunut siitä, että olette puolueeton, avoin ja suvaitseva puhemies, ja kunnioitatte parlamenttimme sisällä olevia vähemmistöjä. I have no doubt that you will be an objective, open-minded and tolerant President, and that you will respect the rights of the minorities in this Parliament.
 • suvaitseva, kärsivällinen
 • vastustuskykyinen

Sanan tolerant määritelmät

Esimerkit

 • Hes pretty tolerant of different political views, but dont ask him about religion
 • These plants are tolerant of drought and sunlight.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja