ReseptitVaihtoautotTietovisatViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan tolerate käännös englanti-suomi

 • sietää
  Sen kohdalla emme saa sietää kompromisseja. We will not tolerate anything less. Emme voi enää sietää, että asiassa ei toimita. We cannot tolerate inaction any longer. Voivatko veronmaksajat sietää enää tällaista peliä? Can taxpayers tolerate this game anymore?
 • kestää
  Jo 40 vuotta kärsimystä ja kuolemaa on enemmän kuin mikään yhteisö - tai kaksi yhteisöä, kuten korkea edustaja Solana huomautti - voi kestää. Forty years of suffering and death is more than a society - or two societies, as Mr Solana pointed out - can tolerate. Me suhtaudumme tähän hieman epäillen, koska Ranskan Ruotsin suurlähettiläs tuli julkisuuteen ja sanoi suunnilleen näin: " Kyllä ihminen kestää pikkuisen salmonellaa. We are a little suspicious, because the French ambassador in Sweden went public and said, more or less, that people can tolerate a little salmonella. Mutta kun komissaari kerrankin taistelee itselleen määrätyt poliittiset kannat ja edustaa niitä täällä, silloin myös teidän täytyy kestää se, että nuo kannat eivät ole samoja kuin teidän. When a Commissioner gets down to specific political opinions, and argues them here, then you ought to be able to tolerate it if they do not coincide with your own.
 • suvaita
  On tärkeää, ettei populismia suvaita. It is important not to tolerate populism. Niin sanottua vihapuhetta ei pidä suvaita. So-called hate talk must not be tolerated. Emme saa suvaita suvaitsemattomuutta. What we should not tolerate is intolerance itself.

Sanan tolerate määritelmät

Esimerkit

 • I like the way he plays the guitar, but I cant tolerate his voice when he sings
 • I can tolerate working on Saturdays, but not on Sundays

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja