TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatHoroskooppiBlogitViihdeReseptit

Sanan tough käännös englanti-suomi

 • sitkeäLiha on sitkeää.Onpa sitkeä tahra paidassa!Onpa sitkeä tyyppi!
 • ankaraKomission on oltava tasapuolinen mutta ankara. The Commission has got to be fair, but it has to be tough. Me vaadimme, että hänen raporttinsa perusteella laaditaan ankara päätöslauselma. We will be pressing for a further tough resolution based on his report. Etusijan varmistaminen sille nykyisestä järjestelmästä on ankara taistelu. Ensuring that it takes precedence over the existing system will be a tough battle.
 • hankalaEuroopan globalisaatiorahaston käyttäminen on lyhyen ja keskipitkän aikavälin keino tukea työläisiä, joiden tilanne on hankala irtisanomisten takia. Using the European Globalisation Adjustment Fund is a short- and medium-term solution for supporting workers who are in a tough situation after losing their jobs. Heti alusta lähtien olemme ymmärtäneet tämän olevan hankala ja monimutkainen tapaus, ja perinpohjaisen tutkimuksen jälkeen komissio päätti huhtikuussa määrätä väliaikaiset polkumyyntitullit. Right from the start we realised that this would be a very tough and complicated case, and, after a thorough investigation, the Commission in April imposed temporary anti-dumping tariffs.
 • kovaTodellisuus on nimittäin hyvin kova. For the reality is very tough. Miksi piti taistella ja väitellä niin kovasti? Why such a hard fight, why such tough arguing? On totta, että se, mikä jää jäljelle, saattaa olla todella kova pähkinä purtavaksi. It is true that what remains could be really tough going.
 • vaativaSe oli vaativa asiakirja, mutta toivon, että voimme huomenna sanoa: "loppu hyvin, kaikki hyvin". It was a tough dossier, but I hope that tomorrow we will be able to say: 'all's well that ends well'. Se oli tiukka ja erittäin vaativa ja auttoi lopulta edistymään liittymisneuvotteluissa. Being tough and very demanding, it finally helped to bring about further progress in the accession negotiations. Hänellä on hyvin vaativa tehtävä, mutta olen varma, että hän saa Euroopan parlamentilta täyden tuen, jonka hän myöntääkin tarvitsevansa. She has a really tough task on her hands but I am sure that she will get the full support that she recognises that she needs from the European Parliament.

Sanan tough määritelmät

Esimerkit

 • The tent, made of tough canvas, held up to many abuses.
 • To soften a tough cut of meat, the recipe suggested simmering it for hours.
 • Only a tough species will survive in the desert.
 • He had a reputation as a tough negotiator.
 • A bunch of the tough boys from the wrong side of the tracks threatened him.
 • This is a tough crowd.
 • If you dont like it, tough!
 • They were doing fine until they encountered a bunch of toughs from the opposition

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja