Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan town käännös englanti-suomi

 • kaupunki
  Gent oli kerrassaan kuollut kaupunki. In fact, Ghent was a ghost town. Vain silloin kaupunki on todella paikka, jossa voi asua. Only then is the town somewhere you can live in. Näyttää siltä, että koko käsite ja koko kaupunki on unohdettu. I think that both the word and the town have been forgotten.
 • kunta
  Tämä on erinomainen ajatus, ja toivon, että löydämme varakkaan rahoittajan, joka voisi viedä suunnitelmaa eteenpäin kaupungissa, joka jakautuu todennäköisesti kahdeksi kunta-alueeksi. This is an excellent idea and I hope that we can find some rich donor who might be able to take it forward in what are likely to be the two municipalities of the town. Haluamme vain antaa EU:n suunnalta apua, jotta toimiin voidaan ryhtyä järkevien yleisten sääntöjen pohjalta, jos kunta, kaupunki tai alueellinen yksikkö pitää sitä tarpeellisena. We merely want to help from the European side to ensure that action is taken on the basis of reasonable common rules where a municipality, a town or a regional entity considers it reasonable. Koko Suomi on jaettu kuntiin.
 • pikkukaupunki
  Tämä pikkukaupunki oli juuri saatu rakennettua uudelleen ja kunnostettua Berliinin muurin murtumisen jälkeen, ja nyt se on traagisesti tuhoutunut jälleen. This small town had only just been rebuilt and restored after the fall of the Berlin wall, and, tragically, it has now been destroyed. Eurooppalaisesti pikkukaupunkina pidetään kaupunkia, jonka asukasluku on alle 20000.
 • kylä
  Kuitenkin sen lisäksi, että on tehty se, mitä sanoin, olemme myös pelastaneet monia maaseutualueita; monia kaupunki-, kylä- ja yhteisöasutuksia on pelastunut politiikan ansiosta. Nevertheless, and in addition to having done what I said, we have also saved many rural areas; many habitations in towns, villages and communities have been saved by the policy. Kylän miehet perustivat oman pesäpallojoukkueen.Tässä kylässä ei ole edes kauppaa.

Sanan town määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja