TietovisatReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiNauris.fiBlogitVaihtoautot

Sanan trademark käännös englanti-suomi

  • tavaramerkki
    Solidaarisuus on Euroopan unionin tavaramerkki. Solidarity is a trademark of the European Union. Tämähän on kaikkein konservatiivisimpien voimien tavaramerkki.This is the trademark of the most conservative forces. Mainonta on tehokasta vasta sitten, kun siihen kytketään erityisyys tai tavaramerkki. Advertising is only effective if it goes together with a speciality or trademark.
  • tunnusomainen
    Pitkähäntäisyys on lajille tunnusomaista.
  • tuotemerkki
    Tavaramerkkioikeuden tehtävä on nimetä, kuvata ja luokitella yksiselitteisesti valmistaja, tuotemerkki ja tuote sekä antaa joitakin oikeuksia tavaramerkin haltijalle. The function of trademark law is to name, describe and unambiguously classify the manufacturer, the brand and the product and to confer certain rights on the trademark holder. Ensinnäkin tuotemerkit on rekisteröity 45 eri tuote- ja palveluluokkaan, ja sama tuotemerkki voi esiintyä rekisterissä eri luokissa. First of all, trademarks are registered in 45 different classes of goods and services and you can have the same mark in different classes in the same register.

Sanan trademark määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja