ReseptitNauris.fiBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan transaction käännös englanti-suomi

 • transaktio
 • liiketoimi
  Vaalit eivät olleet demokraattiset, vaan ne toteutettiin kuin mikä tahansa kaupallinen liiketoimi.These elections were not democratic. They were conducted like a commercial transaction. Siksi voidaankin todeta, että kyseinen yllättävä liiketoimi on selvä osoitus jäsenvaltioiden välisestä kaksijakoisuudesta, ja samalla se on uusi varoitus. Therefore, we can say that the unexpected transaction is clear proof of ambivalence among Member States, and is at the same time a new warning. Tämä liiketoimi on oikeudellisesti paljon monimutkaisempi, ja vakiintuneilla kansallisilla rahoituskäytännöillä sekä oikeudellisilla perinteillä on paljon keskeisempi rooli. The legal complexity of the transaction is far greater, and established national financing practices and legal traditions play a far greater part.
 • rahansiirto
 • kauppa
  Alaikäisillä urheilijoilla käytävä kauppa on saatava loppumaan. We must be able to put an end to commercial transactions involving minors. Toinen ongelma on nuorilla pelaajilla käytävä kauppa. The second problem is that of commercial transactions which involve young players. Ne on otettava mukaan, mutta pitemmälle menevät neuvotteluvaltuudet on hoidettava kauppa ja vastakauppa -periaatteella. These must be incorporated, but further-reaching negotiating powers must be implemented in transactions and back-to-back transactions.
 • liiketapahtuma
 • vuorovaikutus
 • maksutapahtuma

Sanan transaction määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja