VaihtoautotReseptitViihdeBlogitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan transition käännös englanti-suomi

 • siirtymä
  Siirtymä ei varmasti ole mikään kitkaton prosessi. The transition will hardly be a smooth process. Siirtymä demokratiaan on ollut vaikuttava. The transition to democracy has been impressive. Sen vuoksi Egyptissä tarvitaan meitä kaikkia varten rauhallinen siirtymä. So, as for Egypt, for all of us: orderly transition.
 • muutos
  Ettekö ole sitä mieltä, että meidän täytyy varmistaa rauhallinen muutos? Do you not agree that we have to secure an orderly transition here? Ja pian myös miehitetyllä palestiinalaisalueella voi olla käynnissä muutos. And we may soon face transition in the occupied Palestinian territory. Kannatan kaikilta osin Tunisian demokraattista muutos- ja kehitysprosessia. I fully support Tunisia's democratic transition and development process.
 • siirtyminen
  Niistä ensimmäinen on se, kuinka uuteen valuuttaan siirtyminen onnistuu. The first is the success of the transition. Siirtyminen kohti demokratiaa on siis alkanut. The democratic transition is therefore under way. Siirtyminen vähän hiilidioksidipäästöjä synnyttävään talouteen ei kuitenkaan ole helppoa. However, the transition to a low-CO2 economy is not easy.
 • välisoitto

Sanan transition määritelmät

Esimerkit

 • The soldier was transitioned from a combat role to a strategic role.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja