HoroskooppiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogit

Sanan transmit käännös englanti-suomi

 • välittää
  Kun he välittävät uutta tekniikkaa, on heidän myös voitava välittää niiden kanssa toimimista. If they are to transmit the new technologies, they must also be able to transmit the means of using them properly. Välitin viestin televisiossa.välittää puheluja, välittää asuntoja
 • lähettää
  Starttipistoolin laukaus lähetti juoksijat liikkeelle.Obama lähettää Afganistaniin 30 000 lisäsotilasta.Lähetin Matille kirjeen.
 • lähettää levittää
 • levittää
  Emme saa joutua paniikkiin tai levittää paniikkia aina, kun joltain maatilalta löydetään kuollut luonnonvarainen lintu, jossa on merkkejä viruksesta. We should not panic or transmit panic every time there is a dead wild bird found on a farm with signs of the virus. ~ matto lattialleVoi kannattaa aina levittää näkkileivän kuoppaiselle puolelle.
 • siirtää
  Tärkeää ei ole siirtää kaikkea tietoa vaan se tieto, joka on vastaanottajan kannalta oleellista. The important thing is not to transmit all of the information that you have, but to transmit the information that is relevant to those who are receiving it. Päätavoitteena on kerätä, siirtää ja käsitellä tietoja rajatusti, jotta niitä ei voida käyttää tiedon louhintaan tai profilointiin. The main objective is to collate, transmit and process PNR data on a restricted basis, so that they cannot be used for data mining or profiling. Toissijaisuusperiaatteen avulla voimme ylläpitää, kehittää ja siirtää eteenpäin perintöämme, kulttuuriamme ja perinteitämme. In line with this principle we can preserve, develop and transmit our heritage, culture and traditions.
 • tartuttaa
  Meistä on oleellisen tärkeää, että kaikki mahdolliset luovuttajat olisivat täysin tietoisia siitä, että luovutettu veri ja veriplasma voivat tartuttaa sairauksia. We think it is essential that all applicant donors are fully aware of the risk that donated blood and plasma can transmit contagious diseases.

Sanan transmit määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja