BlogitReseptitHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan tricky käännös englanti-suomi

 • tukala
  tukala helleetulinjassa on tukalat oltavat
 • hankala
  Hänellähän oli todella hankala aihe käsiteltävänään. He had a really very tricky subject to deal with. Toteaisin, että peruna on aika hankala kasvi viljeltäväksi. I would say that the potato is quite a tricky crop to cultivate. Ulkopolitiikka on edellisten vuosien tavoin vuonna 2010 hankala asia. In 2010, foreign policy will, as in previous years, be a tricky issue.
 • juonikas
 • ovela
 • monimutkainen
  Biometristen tunnisteiden käyttö on monimutkainen kysymys tietosuojan kannalta. The use of biometrics is a tricky question from the point of view of data protection. Unionilla on nyt edessään monimutkainen tehtävä siirtää kaikki tiedot uuteen SIS II-järjestelmään. The Union now needs to tackle the tricky operation of transferring all the data into the new SIS II system. Kuten esittelijä edellä totesi, aloitteella pyritään ratkaisemaan tämä monimutkainen kysymys oikealla tavalla. As the rapporteur has already pointed out, this initiative goes about regulating this tricky topic in the right way.
 • mutkikas
  Komission jäsen Byrnen ei ole soveliasta sanoa, että tutkimuksen rahoittaminen on mutkikas kysymys, sillä määrärahat on sidottu niin pitkäksi ajaksi. It is not acceptable for Mr Byrne to say, yes, research funding is a tricky one, the funds are tied up for such a long time. mutkikas tilanne
 • pulmallinen
  Ensimmäiseen niistä en pyydä teiltä välttämättä välitöntä vastausta, sillä kysymys on pulmallinen: se koskee maatalousbudjettia. I am not necessarily pressing you for an immediate answer to the first question, because it is a tricky one, concerning the agricultural budget.
 • vaikea
  Viime vuosien aikana syntynyt tilanne on vaikea teollisuuden kannalta. A tricky situation has arisen within the industry in recent years. Tämä on hyvin tärkeä tavoite ja myös varsin vaikea saavuttaa. That is a very important objective and it will be quite tricky to achieve. Se on myös vaikea asia, niin kuin olemme nähneet esimerkiksi Algeriassa ja aiemmin Etelä-Afrikassa. It is also a tricky issue as we have seen in countries such as Algeria, or, in the past, South Africa.

Sanan tricky määritelmät

Esimerkit

 • They were in a tricky situation.
 • A tricky salesman can sell anything.
 • I dont want any of your tricky money, thank you!
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja