HoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatNauris.fiReseptitBlogit

Sanan trojan horse käännös englanti-suomi

  • Troijan hevonen
    Älkäämme salliko sitä, että niistä tulee Amerikan audiovisuaalisen alan etuja ajava eurooppalainen Troijan hevonen. Let us not allow them to become the Trojan Horses of American audiovisual interests in Europe. Nämä tekstit ovat kaikkea muuta kuin Troijan hevonen porrastetuille vastatoimille, ja ne ovat jopa vastoin periaatetta itseään. These texts are anything but a Trojan horse for the graduated response, and even oppose the very principle. Tapahtumien kulku siis osoittaa, että Solidaarisuus oli Troijan hevonen, jonka avulla kapitalismi palautettiin Puolaan. The course of events demonstrates, therefore, that Solidarity was the Trojan Horse for the restoration of capitalism in Poland.
  • Troijan puuhevonen
    Säädöskäytännön parantaminen ei ole missään tapauksessa mikään Troijan puuhevonen, jonka on tarkoitus heikentää Eurooppaa, vaan päinvastoin sen on tarkoitus vahvistaa ja tehostaa sitä. Far from ‘Better Lawmaking’ being some sort of Trojan horse to undermine Europe, the intention is it should strengthen Europe and make it more efficient.
  • troijalainen
  • sisäänheittotarjous
  • troijanhevonen

Sanan trojan horse määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja