Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan troops käännös englanti-suomi

 • joukko
  Tšadissa on nyt suuri joukko irlantilaissotilaita. We now have in Chad a large contingent of Irish troops. Joukko voi olla ryhmä ihmisiäToisistaan erotettavissa olevien objektien yhdistelmä muodostaa ryhmän
 • sotilaat
  Sehän voi tehdä vielä vähemmän kuin YK-sotilaat tekivät Bosniassa. Indeed it can achieve even less than the UN troops did in Bosnia. Vai onko se Ranska, jonka sotilaat olivat leiriytyneet Srebrenican liepeille verilöylyjen aikana? Can France, whose troops camped outside Srebrenitza during the massacres? Joissakin valtioissa sotilaat partioivat kaduilla suojellakseen jäljellä olevaa ruokaa. In some countries troops are on the streets to protect what is left of the food.
 • miehet, sotilaat
 • sotajoukot
  Ulkomaiset sotajoukot ovat vallanneet osan Kyproksesta. Part of Cyprus is occupied by foreign troops. Turkin sotajoukot eivät koskaan aikaisemmin ottaneet osaa sotaharjoituksiin Kreikan maaperällä. Turkish troops have never before participated in exercises on Greek territory. Göteborgista tai Nizzasta ei voi neuvotella samalla tavalla kuin Westfalenista, kun Ruotsin ja muiden maiden sotajoukot olivat keskellä 30-vuotista sotaa. We cannot negotiate over Gothenburg or Nice in the same way that we negotiated over Westphalia when Swedish and other troops were fighting the 30 Years War.
 • sotaväki

Sanan troops määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja