TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiNauris.fiTietovisatBlogitReseptit

Sanan true käännös englanti-suomi

 • tosi
  Tämä yhtälö on yksinkertainen, mutta tosi. This equation may be simple, but it is true. Tämä tarina on tosi – muutamaa yksityiskohtaa lukuun ottamatta. This is a true story – apart from a few details. Tämä toteamus, joka on tosi tänään, on enemmän totta yhteisön laajentuessa. This observation, which is true today, will be even more so when enlargement takes place.
 • oikea
  Vastakohtaispäätelmä on joka tapauksessa oikea. But the reverse is of course true. Oikea lukumäärä on epäilemättä suurempi. The true number was undoubtedly higher. Siinä on oikea vastaus kysymyksiinne. That is the true answer to your questions.
 • todellinen
  Se on se todellinen kansalaisyhteiskunta. That is the true civil society. Tämä on todellinen tie demokratiaan. This is the true road to democracy. Onko todellinen vaikutustenarviointi tehty? Does a true impact assessment exist?
 • oikeellinen
 • suoristaa
 • aito
  Eurooppaan pitää luoda aito yhteinen turvapaikka- ja maahanmuuttopolitiikka. We must set up a true common asylum and immigration policy. Lopuksi totean, että Euroopan parlamentti on Romanian aito ystävä. In conclusion, the European Parliament is a true friend of Romania. Me emme kuitenkaan ole mikään pelkkä "ulottuvuus". Me olemme todellinen, aito parlamentti. But, please, we are no mere 'dimension'; we are a true, real Parliament.
 • tarkasti
  Tarkasti ottaen se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. But that is not strictly true. Tämä on kysymys, jota on tutkittava tarkasti, jos haluamme luoda todellisen siviili- ja kauppaoikeudellisten asioiden alueen. That is a matter that has to be closely monitored if we are to deliver a true area of civil and commercial justice. Ensinnäkin haluan vakuuttaa teille kaikille, että tulemme aina valvomaan uskollisesti ja tarkasti perussopimusten ja uuden perustuslain noudattamista. Firstly, I must assure you all that we shall always be true and strict guardians of compliance with the Treaties and the new Constitution.
 • tarkka
  tarkka laskelmatarkka kellonaikatarkka piirustus
 • tosi- (in compounds)
 • totta
  Tämä oli totta 60 vuotta sitten ja se on edelleen totta tänään. This was true 60 years ago and it is still true today. Jos se on totta muille, se on totta meillekin. If it is true for the others, it is therefore true for us. Tämä oli totta silloin, se on totta nykyään ja se on totta myös tulevaisuudessa! That was true then, it is true today and it will also be true in the future!
 • uskollinen
  Näin ollen Euroopan olisi itse oltava yhtenäinen ja uskollinen omille periaatteilleen. Europe should therefore be itself, united and true to its principles. Se tekee sen ennen kaikkea olemalla uskollinen Eurooppa-neuvoston suuntaviivoille ja päätöksille. This is particularly true when it is faithful to the guidelines and decisions of a European Council. Se on uskollinen uusliberaalille ajatusmaailmalle, joten siinä syytetään hallinnon sääntelyä ja julkisten palvelujen suojelua kasvun estämisestä. True to neoliberal ideology, it blames administrative regulation and the protection of public services for impeding growth.

Sanan true määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja