VaihtoautotNauris.fiHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitBlogilistaTietovisat

Sanan truly käännös englanti-suomi

 • todella
  Kuulemisenne oli todella loistava. Your hearing was truly superb. Tämä on todella surullinen kuva. This is a truly tragic picture. Tämä on todella slovakialainen ihme. It is truly a Slovakian miracle.
 • todenmukaisesti
 • tosiaan
  Menettely on tosiaan mitä suurimmassa määrin poliittinen. It is truly a highly political exercise. Onko neuvosto tosiaan valmis ja aikooko se ottaa tämän asian esille turvallisuusneuvostossa? Is the Council truly prepared and does it intend to raise this with the Security Council? Odotamme luonnollisesti koko ajan talous- ja rahaliittoa, joka tosiaan on kumouksellinen ratkaisu. We look forward to economic and monetary union, which is a truly revolutionary development.
 • totuudenmukaisesti
  Näin herra Juncker sanoi aamupäivällä vilpittömästi ja totuudenmukaisesti. Honestly and truly, Mr Juncker said this morning.
 • oikeasti
  Uuden hallituksen on oltava oikeasti edustuksellinen, jotta se pysyisi koossa. The new government has to be truly representative if it is to survive. Jos Eurodacista olisi äänestetty oikeasti rasismin vastaisessa hengessä, tulos olisi ollut erilainen. There would have been a different outcome if the vote on Eurodac had been truly anti-racist. Yhteenvetona totean, että oikeasti vapaan kaupan tulevaisuus muistuttaa meitä siitä, että meillä on vielä paljon tehtävää, ennen kuin voimme rentoutua. In conclusion, the future of truly free trade reminds us that we have a lot to do before we can sit back.
 • varsinaisesti
  Se ei ole syy hyväksyä mietintöä, koskapa siinä ilmaistaan sellainen kanta, joka selittää, miksi Eurooppa on vielä kauan maksajan paikalla pääsemättä varsinaisesti päättäjien pöydän ääreen. But it is not a reason to adopt it, since it sets out a position which explains why, for a long time to come, Europe will continue to pay without truly being able to make any decisions.

Sanan truly määritelmät

Esimerkit

 • That is truly all I know.
 • Truly, that is all I know.
 • You are truly silly.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja