HoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptitTietovisatNauris.fi

Sanan twin käännös englanti-suomi

 • kaksonen
  Tätä yleissopimusta ei ole ottanut käyttöön Euroopan unioni vaan sen eräänlainen kaksonen, Euroopan neuvosto. This Convention is not one entered into by the European Union but by its quasi-twin, the Council of Europe. Kun on kyse eläimistä ja ihmisistä, todellinen kaksonen eli homotsygootti, joka on jakaantunut samasta munasolusta, on luonnollinen klooni. In the case of animals and humans, the real twin, known as a 'homozygote' , which is the result of the splitting of a single egg, represents a natural clone.
 • kahden hengen huone
 • kaksois-
  kaksoisvoltti
 • kaksos-
 • kaksoset
  Puolan kaksoset auttoivat teitä viittaamalla sotaan. The Polish twins helped you by mentioning the war. Parlamentin kanssa työskentelimme yhdessä kuin kaksoset. As regards Parliament, we worked together like twins. Toivon, että muut Euroopassa paremmin tunnetut kaksoset antavat meille anteeksi, kun lainaamme tätä nimitystä. I hope that other twins that are better known across Europe will excuse our appropriating the name.
 • parillinen

Sanan twin määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja