TietovisatTV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppi

Sanan uncertain käännös englanti-suomi

 • epävarma
  Abyein tilanne on edelleen epävarma. The status of Abyei remains uncertain. Ilmapiiri on kuitenkin edelleen epävarma. However, the climate remains uncertain. Rytonin tulevaisuus on kuitenkin epävarma. Meanwhile, Ryton faces an uncertain future.
 • arvaamaton
 • epävakaa
  Alueen taloudellinen tilanne on kuitenkin edelleen epävakaa ja vaatii lisäponnisteluja kaikilta. Yet the economic situation of the region remains uncertain and demands supplementary efforts from everybody. Elämme haasteellisia ja epävarmoja aikoja, ja Lähi-idän poliittinen tilanne on hyvin epävakaa. Finally, we live in challenging and uncertain times and the political situation in the Middle East is very volatile. Eurooppalainen rakennelma on tietenkin niin ainutlaatuinen, ristiriitainen ja epävakaa, ettei se kärsi moisesta. Of course, however, European integration is something that is so distinctive, paradoxical and uncertain that it is untouchable.
 • kyseenalainen
  Tällainen kyseenalainen vaatimus edellyttää perusteellista valvontaa, mutta järjestelmä ei tarjoa minkäänlaisia konkreettisia valvontamenetelmiä. Such uncertain criteria require thoroughgoing controls, but the system offers no real controls. Ilmaiskujen teho on kyseenalainen.käyttää kyseenalaisia keinoja

Sanan uncertain määritelmät

Esimerkit

 • Tomorrows weather is uncertain
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja