TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatReseptitBlogitViihdeHoroskooppi

Sanan uncontrolled käännös englanti-suomi

  • esteetön
  • kontrolloimaton
    Yhdistyneellä kuningaskunnalla on täysin kontrolloimaton, rajoittamaton ja kaoottinen maahanmuutto- ja turvapaikkajärjestelmä. The UK has a completely uncontrolled, unlimited and chaotic immigration and asylum system. Nanohiukkasten kontrolloimaton vapautuminen ympäristöön saattaa olla vaarallista terveydelle. Uncontrolled release of free nanoparticles into the environment may be hazardous to health. Kontrolloimaton kaksinkertainen verovapaa myynti jää sen myötä siis yhä ongelmaksi, ja siitä tässä mietinnössä puhutaan. As a result, the problem of uncontrolled double duty-free sales remains with us and this is the subject of this report.
  • rajoittamaton
    Rajoittamaton, valvomaton maahanmuutto ruokkii kansalaisten vihaa. Unlimited, uncontrolled immigration is feeding public anger. Yhdistyneellä kuningaskunnalla on täysin kontrolloimaton, rajoittamaton ja kaoottinen maahanmuutto- ja turvapaikkajärjestelmä. The UK has a completely uncontrolled, unlimited and chaotic immigration and asylum system. Rajoittamaton tuonti tarkoittaa, että eurooppalaiset viljelijät, myös puolalaiset marjatuottajat, ovat nyt kriisissä. Uncontrolled imports mean that European farmers, including Polish soft fruit producers, are currently facing disaster.
  • vapaa

Sanan uncontrolled määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja