ViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautotTietovisat

Sanan underestimate käännös englanti-suomi

  • aliarvioidaTeidän ei pidä siis aliarvioida omaa roolianne. So do not underestimate your own role. Meidän ei pidä aliarvioida panostamme. Let us not underestimate our contribution. Sen vaikutusta ei voida aliarvioida. The impact of this cannot be underestimated.
  • alhainen arvioTämä voi sitä paitsi olla liian alhainen arvio. What is more, that may be an underestimate.
  • aliarviointiTällainen aliarviointi ei ole tahatonta. This underestimate is made deliberately. Yhdysvalloissa niiden määräksi arvioidaan noin 380 000, mutta amerikkalaiset itsekin sanovat, että luku on aliarviointi. In the United States, it is estimated to be a matter of around 380 000, but the Americans themselves say this figure is an underestimate.
  • väheksyäTämä on hyvin huolestuttava suuntaus, eikä meidän pitäisi väheksyä sitä. That trend is very worrying and we should not underestimate it. Kehitysyhteistyön tärkeyttä ei pidä väheksyä. The importance of development cooperation must not be underestimated. Siipikarjanlihan merkitystä elintarvikealalla ei pidä väheksyä. The importance of poultry as part of the food sector must not be underestimated.

Sanan underestimate määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja