VaihtoautotNauris.fiHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatReseptitTietovisat

Sanan uniform käännös englanti-suomi

 • yhdenmukainen
  Opt-in-järjestelmä on yksi yhdenmukainen lakisääteinen ratkaisu. The opt-in regime is one uniform legal solution. Toiseksi jäsenvaltioille on saatava yhdenmukainen lainsäädäntö. Secondly, uniform legislation must be created for the Member States. Yhdenmukainen vuosikorko edustaa todellista kehitystä samoin kuin yhdenmukainen peruutusoikeuskin. The uniform annual percentage rate of charges certainly represents unmitigated progress, as does the common uniform right of withdrawal.
 • univormu
  Vain koska jollakulla on univormu, hän ei saa eikä hänen ei pidä saada tai vaatia valtaa. Just because someone is wearing a uniform, that does not mean he can or should have or claim any powers. Teatterikoululaisen univormu: huppari ja verkkarit, jalassa lenkkarit.
 • yhtenäinen
  Yhtenäinen vaalilainsäädäntö koko EU:ssa. Uniform electoral laws throughout the EU. On hyvin tärkeää saada aikaan yhtenäinen sopimus. It is very important to create a uniform agreement. Yhtenäinen palkka merkitsee tarvetta yhtenäiseen verotukseen. Having a uniform salary means the need for a uniform tax.
 • sotilaspuku
 • Urho
 • virka-asu
 • virkapuku
  Nürnbergin ennakkopäätös muistuttaa meitä siitä, että kiduttaja on kiduttaja, vaikka hänellä olisikin virkapuku ja vaikka hän olisikin vain totellut käskyä kiduttaa lähimmäistään. The Nuremberg precedent reminds us that a torturer is a torturer even if you are in a uniform and you have accepted an order to torture one of your fellow men or women.

Sanan uniform määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja